Το News 247 στο Studio Μαυρομιχάλη

Το έργο αυτό του Νίκου Τσιφόρου, πρωτοανέβηκε στο Ακροπόλ το 1944. Τώρα, ο Γιάννης Μιχαλόπουλος επεξεργάζεται το κείμενο και σκηνοθετεί μια καταπληκτική παράσταση στο Studio Μαυρομιχάλη.


Δημοσιεύτηκε: Φεβρουάριος 02 2011 19:54 Ενημερώθηκε: Φεβρουάριος 02 2011 19:54

Ένας τζέντλεμαν σχεδιάζει ένα πρωτότυπο και παράξενο πείραμα. Με υλικά, έναν άντρα, μια γυναίκα, τον έρωτα, το χρήμα και την ανθρώπινη ηλιθιότητα! Ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και ποιος θα αναρτηθεί στην πινακοθήκη των ηλιθίων: Το γέλιο άφθονο μέσα από το λεπτό χιούμορ και μια ποικιλία φωνών και προσώπων που υποδύεται ο Χρήστος Θεοχαρόπουλος - που κλέβει νομίζω την παράσταση -. Βέβαια δεν υστερούν σε υποκριτικότητα  ο Γιάννης Μιχαλόπουλος και η Μαργαρίτα Καστρινού. Στην παράσταση ακούγονται ελαφρά τραγούδια του Αττίκ, Γούναρη, Σουγιούλ, Χαιρόπουλου, Γιαννίδη δένοντας το σήμερα με το χθες, αφού οι στίχοι κολλάνε με τα διαχρονικά υλικά του παράξενου πειράματος του σκηνοθέτη.
Χθες βράδυ, στην πρεμιέρα του έργου, το θέατρο γέμισε από θεατές που χειροκρότησαν θερμά, μια παράσταση, που για 1 ώρα και 30 λεπτά, έσταξε μέσα μας γέλιο, ευχαρίστηση και γεύση αλήθειας.
Ευχόμαστε καλές παραστάσεις.
(Κείμενο: Χαρά Κιούση)
 
Συντελεστές
Επεξεργασία Κειμένου-Σκηνοθεσία.............Γιάννης Μιχαλόπουλος
Σκηνικά-Κοστούμια....................................Νίκος Κουρνιάτης
Φωτισμοί...................................................Θωμάς Οικονομάκος
 
Παίζουν
Χρήστος Θεοχαρόπουλος
Μαργαρίτα Καστρινού
Γιάννης Μιχαλόπουλος
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Πετρίτση
 
Παραστάσεις
Βραδ. Δευτ., Τρ.:9,15μμ
Εισιτήρια
Εισ. 15 ευρώ, φοιτ. 12 ευρώ
 
STUDIO  ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ
Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια